Pandangan mata selalu menipu, Pandangan akal selalu tersalah, Pandangan nafsu selalu melulu, Pandangan hati itu yang hakiki, Kalau hati itu bersih…

Hati kalau 'terlalu' bersih, pandangannya kan menembusi hijab.. Hati jika 'sudah' bersih, firasatnya tepat kehendak Allah.. Tapi hati 'apabila' dikotori, bisikannya BUKAN lagi kebenaran…

HATI TEMPAT JATUHNYA PANDANGAN ALLAH, JASAD LAHIR TUMPUAN MANUSIA...

UTAMAKANLAH PANDANGAN ALLAH DARIPADA PANDANGAN MANUSIA...

Pliss klik2 here.. tenkiu :)

Followers

::LANGKAH TERCIPTA::

Wednesday, June 10, 2009

ANOTHER AWARD =D

Bismillahirrahmanirrahim…

Uhuk3..aiseh, da behabuk besawang agaknya blog ni…lama bebenor sy x update…Almaklumla cuti2 skola ni asyik x dok diam kt umah..ada je mende nk wat n jln2…mlm ni pn insya Allah sy akan berangkt ke rumah p.cik utk menziarahi beliau sekeluarga..doakn saya n kakak ye..kmi akan berangkt nek bas (da x ingt bla kali teakhir saya nek bas..huhu)

Anyway, smlm masa bejalan2 kt blog kengkawan, tejumpa lah award ini…thanx ye kpd kawan lama saya, Mieza coz sudi mengadiahkn award nih…malu rasenye nk menerima…layak ke?huhu…tp da org nk bg, amek je la kan…hehehe..



Seterusnya, dengan penuh takzimnye saya menghadiahkan blog ini kepada pemilik2 blog yg ada dlm list blogger kt blog saya nih...kalo nk list satu2..adeii..alamatnya kengkang la jari saya..hehe =D

Psss: pnjam kata2 dr bro Naim kwn kpd mieza…truskan bejuang melalui penulisan…Semoga kita beroleh syurga yg dipenuhi mutiara2 indah seperti mana mutiara yg bekilauan menghiasi lautn…

5 8 org suke menyonteng:

Durratul Akhyar said...

salam ukhti

pekabo? sonoknya dia cuti..x ingat pn org kt cni..hehe..aku tmsk x sbg penerima award?=p


p/s: dilah..layak sgt ni ag dpt friendship award!

charkoeyteow girl said...

salam kembali..

chat Alhamdulillah...
jomla kta rmai2 g smkant nk x?
lama sgt dah aku x jejak kaki kt sane...
mcm2 cter yg aku dengar...
so tringin tngok ngan mata sndri...
sedang dlm planning..
jom la ikut...
tafaddal mashkura :)

Durratul Akhyar said...

nak je p..tp wat ms skang aku ada short sem la..insyaAllah ujung bln ni aku blkla pas xm..nnti bitaula tarikh n masa yg sesuai. if bksmptn n xde aral melintang, insyaAllah akan ke sn

mYa_aDiKa said...

dilah..
woo..
de blog xckp..
ntah ngat ke dak neh...
rerajin la komen blog owg gak neh...
dada..

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Related Posts with Thumbnails