Pandangan mata selalu menipu, Pandangan akal selalu tersalah, Pandangan nafsu selalu melulu, Pandangan hati itu yang hakiki, Kalau hati itu bersih…

Hati kalau 'terlalu' bersih, pandangannya kan menembusi hijab.. Hati jika 'sudah' bersih, firasatnya tepat kehendak Allah.. Tapi hati 'apabila' dikotori, bisikannya BUKAN lagi kebenaran…

HATI TEMPAT JATUHNYA PANDANGAN ALLAH, JASAD LAHIR TUMPUAN MANUSIA...

UTAMAKANLAH PANDANGAN ALLAH DARIPADA PANDANGAN MANUSIA...

Pliss klik2 here.. tenkiu :)

Followers

::LANGKAH TERCIPTA::

Wednesday, October 14, 2009

MamaTisya Duit Raya Giveaway

[STICKY MODE]
[2 read da latest entry, pls scroll down yeah...]

Bismillahirrahmanirrahim...

dimulakan dgn Bismillah...harap2 ada la rezki sy menang...fuh!! hehe... http://www.emocutez.com


act, nih 1st tem saya nk mencoba naseb join contest/giveaway dlm dunia maya neh...saja shuke2...n ada jugak manyak shikit jelez kt my kazen [sitisifir] sbb dia slalu menang contest n giveaway http://www.emocutez.com


alkisahnya, syarat2 penyertaan tuk MAMATISYA DUIT RAYA GIVEAWAY ni pn amat la simple, mimple, dimple cm penah kenal je ayat ni..tp d mana ya?eheh jek...so, rugi la kalo x join, kan3?kalo ada rezki, Alhamd...kalo x da...ora opo2 tekeluar jowo la pulok


syarat2 sgt senang & mudah:


1. Terbuka kepada smua blogger

2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009
(oh, siap pakai gam mak gajah lgik...huhu...)

3. MamaTisya Duit Raya Giveaway
(hanya tajuk ini yg diterima)
(udah)

4. Add banner di atas di sidebar blog anda
(udah)


5. Pastikan ada link MamaTisya
(no link back will be disqualified)
(yg ini pn semestinya udah)


6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
(akukah antara yg betuah dpt duit raye 2? http://www.emocutez.com)


7. Sila tinggalkn nama & email anda di cni
(udah jugak)

8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak

9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
(dag..dig...dug...)

10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti
(nanak duet raye!huuuuu~ )



**********************************************


waaa...syiok2... baek btol la mamatisya nih cam nk mengayat je..eh, mana ada!sungguh2 puji nih...huhu da masuk minggu ke3 buln syawal pn rjen nak bg duet raya lg...

hmmm...kata org...


"tangan yg memberi lebih baik drp tgn yg menerima"


btol3...tp kalo ada yg nk memberi, apelah kirenye tgn yg nak menerima nih mghulurkan aje...rezki x baik ditolak...kan3?lalalalalaa~ http://www.emocutez.com


so, 2 ol my deer frenz n viewers, jom la pakat2 join MAMATISYA DUIT RAYA CONTEST! mana tau kalo2 ada rezki, dpt tmbh duit raya taun nih yg x smpai 50 hinggit pn..haisy...syukur2...hihi http://www.emocutez.com


kalo nak join, silalah terjah d cini ato bleh jugak klik kat banner kt atas 2...maka, akan smpai la korg ke teratak mamatisya...



SLAMAT MENCOBA!!! http://www.emocutez.com

6 8 org suke menyonteng:

maya said...

waaa..
didie da advanced...
masuk contest la plak...
nnt kalo dpt duit raya 2 kasi aku sket eh...

*sharing is caring*
kan?
hahaha

niwey, oll da bes 2 u...
chaiyok2 =)

charkoeyteow girl said...

maya?
siapakah kau maya?
tunjukkanla dirimu yg sebenarnya..
haha

doa2 la ak leh dpt...
coz rmai sesangat yg join...
ye laa..
duit raye..
sape x nak kan?
hehe...

anyway,
tenkiu2...
chaiyok!
lalalalala~ =D

CReaTiVe SiFu said...

Salam, ingin melantik cik char koew tiau sbg ejen produk saya..

Lawati:
http://creativesifu.blogspot.com/2009/10/ejen-e-book-100-aktvt-dan-games-usrah.html

Fakhrul Islami said...

good luck... v(^_^)

charkoeyteow girl said...

salam creative sifu...
saya dilantik jadi ejen?
emm,
mcm mn 2?
bleh terangkan siket?

charkoeyteow girl said...

>> fakhrul islami

syukran... =)

Related Posts with Thumbnails